Onthaalactiviteiten 1e week

19/09-21/09: Onthaalweekend eerstejaars

23/09: Na de uitleg van de decaan worden de eerstejaars rondgeleid op de campus. Deze rondleiding wordt afgesloten door een receptie waar jullie de medestudenten en het praesidium wat beter leren kennen.

24/09: Tegen de avond vindt er een groen-activiteit plaats. Een gids verteld ons meer over de fauna en flora van het arenbergkasteelpark. Vervolgens gaan we naar ons geliefde stamcafé de blokhut, dit café is gelegen op de oude markt en ideaal om een goei feestje te beleven!

25/09: Samen met Chemika (vereniging van de leuvense chemisten en biochemisten) organiseren we een TD. Dit staat voor thé dansant en kan je vergelijken met een fuif. Promo’s zullen aanwezig zijn!

26/09: Voor de sportievelingen onder ons of gewoonweg de enthousiaste mensen organiseren we deze donderdag aardbal, een ontzettend leuke teamsport. Gratis jenever voor de dorst te lessen zal aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *