Postgraduaat: Malting and Brewing Sciences

Bioloog en geïnteresseerd in de brouwwereld? Dan is het Engelstalige postgraduaat in Malting and Brewing Sciences dat in september aan KU Leuven start misschien iets voor jou! Dit 1-jarig programma combineert vakken over de wetenschappelijke en technische aspecten van mouten en brouwen met uitgebreide bedrijfsbezoeken en praktische ervaring (mouten, brouwen, sensorische analyses – maar ook aspecten zoals management en communicatie komen aan bod). In elk vak zijn er telkens ook lessen door experts uit de mout- en brouwwereld. Deze unieke set-up zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de mout- en brouwwereld en op die manier klaargestoomd wordt voor een carrière in de mout- en brouwindustrie!

Geïnteresseerd? Kijk zeker eens op https://www.biw.kuleuven.be/studeren/maltingbrewing/home!