Eerste dagen ’22-’23

Het praesidium verwelkomt jullie graag op de eerste dag op het grote grasveld en begeleidt jullie naar de juiste aula. Na een korte presentatie door de studieloopbaanbegeleider krijgen de eerstejaars een rondleiding doorheen de campus. Vervolgens is er een gratis receptie waar de eerstejaars nog meer kunnen socializen.

De volgende dagen voorzien de schachtenmeesters (eerstejaarsverantwoordelijken) enkele onthaalactiviteiten, die je altijd kan terugvinden op onze facebookpagina en in onze agenda (en onderaan deze pagina).

Maandag 26/09
10:00 
– Kennismaking met programmadirecteur en studieloopbaanbegeleider. Informatie over je opleiding, en heel wat handige tips over het verdere verloop van de dag en je week. (Auditorium 200K 00.07) (we verzamelen in groep voor het gebouw)
11:30 – Rondleiding in kleine groepjes geleid door praesidiumleden om je een wegwijs te maken op de campus. Hier aansluitend is er een gratis receptie om je mede eerstejaarsgenoten beter te leren kennen. 


Dinsdag 27/09
12:00 –  
(vrijblijvend) Eten met de schachtenmeesters (eerstejaarsverantwoordelijken) in de Alma 3 (verzamelen op grasveld voor de Alma)
14:00-16:00
 – Verplichte infosessie voor groep met achternaam M-Z over het invullen van het ISP, studietrajectbegeleiding, … (200C PC klas D)

Woensdag 28/09
10:30-12:30 
– Verplichte infosessie voor groep met achternaam A-L over het invullen van het ISP, studietrajectbegeleiding, … (200C PC klas E)

Donderdag 29/09
TBA: Vrijblijvende picknick (wij voorzien non-alcoholische drankjes, gezellige lakens, enz)