Schachtenmeesters

Ben jij een toekomstige student biologie? Bekijk dan zeker deze site en onze facebookpagina. Als kring van alle Leuvense biologen, ontvangt BIOS de nieuwe studenten ieder jaar met open armen. Sinds jaar en dag vertegenwoordigen wij de belangen van onze studenten en staan wij klaar om eerstejaars te begeleiden doorheen hun academische loopbaan. Wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van activiteiten, banden kan leggen met ouderejaars en de juiste cursussen kan aankopen tegen een eerlijke prijs. BIOS staat de klok rond paraat om iedereen een thuis te bezorgen aan de universiteit.

Dag toekomstige bioloog,

Wij zijn Sara en Alexander en zijn jouw schachtenmeesters voor het academiejaar 2021-2022. Alhoewel wij, en nog niemand weet hoe dit academiejaar zal verlopen, zullen wij ons uiterste best doen om jou door dit eerste jaar heen te helpen! Onze taak binnen de vereniging houdt in dat we jullie wegwijs maken in de verschillende aspecten van het studentenleven in Leuven. Dan hebben we het over studeren, maar ook alle (toffere) evenementen die er doorheen het jaar worden georganiseerd. Om te beginnen is er het BIOS-weekend om kennis te maken met je medestudenten! Hier gaat ook een groot deel van ons 

praesidium aanwezig zijn zodat je ook met deze (zeer toffe) mensen kennis kunt maken. Bovendien kunnen deze praesidiummensen jullie tal van tips geven over het studeren aan de KU-Leuven.

Hey peeps!! Ik ben Sara, zelf studeer ik geen biologie meer, maar wel kinesitherapie op sportkot. Dit betekent natuurlijk niet dat jullie me geen vragen mogen stellen over de richting biologie of andere dingen omtrent het studeren aan de KUL. Ikzelf speel rugby en ben dus vaak te vinden op een sportveld of in de gym. Daarnaast zit ik ook in Leuven op kot dus als je me nodig zou hebben zal ik nooit ver weg zijn. Ik kijk alvast uit naar het komend academiejaar, we gaan er samen een spetterend jaar van maken. Indien je nu al met vragen zit kan je me altijd via facebook bereiken: Sara Pille

Ik ben Alexander en start aan mijn tweede jaar Biologie nadat ik doorhad dat Bios veel leuker is dan Chemika! Samen met wat vrienden speel ik in een band (ik speel gitaar) en af en toe ga ik nog eens skateboarden. Tijdens mijn eerste jaar had ik veel moeite met het aanpassen aan het uniefleven en kon men draai niet goed vinden.  Daarom vind ik het als jullie schachtenmeester van het komende jaar heel belangrijk dat jullie jullie goed in jullie vel voelen, zich bij ons thuis voelen en jullie draai kunnen vinden. Samen zullen we voor een supertof jaar zorgen! Ahja, ik kom van Mechelen, moesten jullie dat kennen en jullie mogen mij altijd sturen op facebook: Alexander Hill.

Hopelijk tot snel!!

Jullie schachtenmeesters,

Sara en Alexander

PS: word zeker lid van onze facebook groep, 1ste bac biologie 2021-2022!