BIOS onthaalweekend 2020

Ben je een toekomstige biologiestudent aan de KU Leuven en wil je alvast een voorproefje van het studentenleven? Dan hebben we goed nieuws: binnenkort is het weer tijd voor hét BIOS onthaalweekend! Leer alvast wat medestudenten kennen en begin het jaar met wat vertrouwde gezichten. Krijg handige tips over de do’s en don’ts van de oudejaars, een gouden kans die je niet kan laten liggen!
We zien je dan!

Voor de praktische informatie:
Alles zal volgens de geldende COVID-19 maatregelen verlopen daarom hebben we voor de inschrijving ook persoonlijke gegevens nodig die te vinden zijn in de inschrijvingslink. Deze gegevens zullen twee weken bewaard worden en daarna verwijderd worden.

Locatie: De Hoge Rielen , Molenstraat 62, 2460 Kasterlee
Datum: 17 tot 19 september 2020
Prijs: 20 euro. Storten op BE18735014392865 met als mededeling voornaam + naam + onthaalweekend BIOS
planning volgt nog!

ENKEL VOOR EERSTEJAARS BIOLOGIE EN PRAESIDIA

Schrijf je hier in!

voor meer info, check zeker het facebookevenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *