Gezocht: Scientica mandatarissen

💡 JOBFAIR – Ben je nieuwsgierig naar bedrijvenrelaties en netwerken? Of hou je je liever bezig met het verzorgen van catering of promoot jij graag via sociale media? Dan is ‘Scientica Jobfair’ iets voor jou! Help mee aan 1 van de grootste events van de Faculteit Wetenschappen. Ervaring is geen vereiste!
Bij interesse kan je contact opnemen via voorzitter@scientica.be. Meer info over openstaande mandaten: https://www.scientica.be/nl/nieuws-en-evenementen/2020-scientica-werft-aan/

💡 QUIZ – Zoek je nog een uitdaging voor komend academiejaar?
Altijd al eens een vragenronde willen maken voor quiz? Dol op PowerPoint-presentaties? Of hang je liever eens de prof uit en wil je graag wat verbeterwerk doen? Voeg jezelf bij de werkgroep Scienticaquiz!
Bij interesse, laat ons iets laten weten via voorzitter@scientica.be. Meer info over openstaande mandaten: https://www.scientica.be/nl/nieuws-en-evenementen/2020-scientica-werft-aan/

💡 GALABAL – Ben je graag creatief bezig, geef jij de leukste feestjes of maak je misschien wel de lekkerste hapjes? Scientica zoekt nog een hoop gemotiveerde studenten die willen meewerken aan het Scientica Galabal (of een coronaproof alternatief)!
Bij interesse, laat ons iets laten weten via voorzitter@scientica.be. Meer info over openstaande mandaten: https://www.scientica.be/nl/nieuws-en-evenementen/2020-scientica-werft-aan/

💡 SCIENTICAFÉ – Maak je het graag gezellig of tap je al eens graag een pintje? Leer je graag mensen van andere Scientica-kringen kennen? Kan jij de leukste thema’s verzinnen? Stel jezelf, al dan niet samen met een vriend of vriendin, kandidaat als Mandataris Scienticafé!
Bij interesse, laat ons iets laten weten via voorzitter@scientica.be. Meer info over openstaande mandaten: https://www.scientica.be/nl/nieuws-en-evenementen/2020-scientica-werft-aan/

💡 VIRAL CHALLENGE – Scienticafé’s zullen in semester 1 niet in hun normale format kunnen doorgaan, maar het bestuur van Scientica wil toch graag inzetten op verbroedering der wetenschappers! Daarom een gloednieuw concept: de Viral Challenge! De verschillende Scientica-kringen strijden online tegen elkaar. Je kan kiezen voor welke kring je meestrijd vanuit je eigen bubbel. Weet jij misschien nog leuke uitdagingen? Of heb jij een grappig wereldrecord in gedachte om te breken? Leer je graag nieuwe mensen kennen?
Bij interesse kan je contact opnemen via voorzitter@scientica.be. Meer info over openstaande mandaten: https://www.scientica.be/nl/nieuws-en-evenementen/2020-scientica-werft-aan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *