Schachtenmeesters

Ben jij een toekomstige student biologie? Bekijk dan zeker deze site en onze facebookpagina. Als kring van alle Leuvense biologen, ontvangt BIOS de nieuwe studenten ieder jaar met open armen. Sinds jaar en dag vertegenwoordigen wij de belangen van onze studenten en staan wij klaar om eerstejaars te begeleiden doorheen hun academische loopbaan. Wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van activiteiten, banden kan leggen met ouderejaars en de juiste cursussen kan aankopen tegen een eerlijke prijs. BIOS staat de klok rond paraat om iedereen een thuis te bezorgen aan de universiteit.

Geen studentenkring zonder ontspanning. Doorheen het jaar organiseren wij immers een breed assortiment van leuke activiteiten. Naast educatieve documentaires en onze jaarlijkse quiz, organiseren we ook de beste cantussen en TD’s. Op dinsdagavond kan je ons bovendien altijd vinden in onze geliefde blokhut!

Schachtenmeesters

Dag toekomstige bioloog,

Wij zijn Seppe en Silke en zijn jouw schachtenmeesters voor het academiejaar 2020-2021. Alhoewel wij, en nog niemand weet hoe dit academiejaar zal verlopen, zullen wij ons uiterste best doen om jou door dit eerste jaar heen te helpen! Onze taak binnen de vereniging houdt in dat we jullie wegwijs maken in de verschillende aspecten van het studentenleven in Leuven. Dan hebben we het over studeren, maar ook alle (toffere) evenementen die er doorheen het jaar worden georganiseerd. Om te beginnen is er het BIOS-weekend om kennis te maken met je medestudenten! Hier gaat ook een groot deel van ons praesidium aanwezig zijn zodat je ook met deze (zeer toffe) mensen kennis kunt maken. Bovendien kunnen deze praesidiummensen jullie tal van tips geven over het studeren aan de ku leuven.

Ik ben Silke en ik ben (nu al) een van jullie zeer trotste schachtenmeesters! Ik start aan mijn tweede jaar Biologie en kom uit het kleine dorpje Kaulille dat zich in het zeer mooie Limburg bevindt. (Ik heb ook een schaap en haar naam is Linda, je bent zeer welkom om haar een bezoekje te komen brengen, vindt ze heel gezellig.) Zelf heb ik gemerkt dat ontspanning en plezier maken me heel hard hebben geholpen, want het eerste jaar is gene gemakkelijke soms. Voor vragen kan je me altijd bereiken op facebook: Silke Kusters. Ik ben een enorme babbelaar dus ik sta ook altijd klaar voor een goede babbel 😉

Ik ben Seppe en als je ooit het plezier hebt om mij te horen spreken zal je waarschijnlijk snel merken dat ik uit West-Vlaanderen kom, meerbepaald van aan het zèètje. Mocht je ooit eens in Middelkerke zijn moet je maar eens langskomen 😉. Je mag mij altijd contacteren voor eender wat, ik kan jullie helaas niet met alles helpen (voor chemie, wiskunde en het schrijven van teksten moet je al niet bij mij zijn), maar dan help ik jullie graag om de juiste persoon daarvoor te vinden!

Hopelijk tot snel!!

Jullie schachtenmeesters,

Silke en Seppe

PS: word zeker lid van onze facebook groep “1ste bac biologie 2020-2021