Schachtenmeesters

Ben jij een toekomstige student biologie? Bekijk dan zeker deze site en onze facebookpagina. Als kring van alle Leuvense biologen, ontvangt BIOS de nieuwe studenten ieder jaar met open armen. Sinds jaar en dag vertegenwoordigen wij de belangen van onze studenten en staan wij klaar om eerstejaars te begeleiden doorheen hun academische loopbaan. Wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van activiteiten, banden kan leggen met ouderejaars en de juiste cursussen kan aankopen tegen een eerlijke prijs. BIOS staat de klok rond paraat om iedereen een thuis te bezorgen aan de universiteit.

De schachtenmeesters (of eerstejaarsverantwoordelijken) van academiejaar 2022-2023 zijn niemand minder dan Joanna Dotremont en Laura Kerkhofs.

Dag toekomstige bioloog,

wij zijn Joanna en Laura en zijn jouw schachtenmeesters voor het academiejaar 2022-2023. Wij zullen ons uiterste best doen om jou door dit eerste jaar heen te helpen! Onze taak binnen de vereniging houdt in dat we jullie wegwijs maken in de verschillende aspecten van het studentenleven in Leuven. Dan hebben we het over studeren, maar ook alle (toffere) evenementen die er doorheen het jaar worden georganiseerd. Om te beginnen is er het BIOS-weekend om kennis te maken met je medestudenten! Hier gaat ook een groot deel van ons praesidium aanwezig zijn zodat je ook met deze (zeer toffe) mensen kennis kunt maken. Bovendien kunnen deze praesidiummensen jullie tal van tips geven over het studeren aan de KU-Leuven.

Hallo allemaal, ik ben Joanna en ik studeer net zoals jullie biologie. Ik heb voor deze richting gekozen, omdat ik uiteindelijk graag verder wil in marine biologie. Zelf duik ik ook als hobby, dus duikbuddies zijn altijd welkom! 🙂 Naast het duiken doe ik ook aan (onderwater)fotografie. Als jullie ooit met vragen zitten over je studies of het studentenleven, beantwoord ik deze met plezier! Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen op het onthaalweekend, hopelijk tot dan! Je kan mij altijd contacteren via Facebook: Joanna Dotremont

Hallo allemaal, ik ben Laura en ik studeer biologie. Ik heb deze richting gekozen omdat biologie mij al van kleins af aan interesseert. Naast biologie hou ik ook van tekenen en sport, ik heb lang op hoog niveau hockey gespeeld en ook een hele tijd bij de scouts gezeten. Zo kennen jullie mij een beetje beter en hopelijk kunnen we elkaar beter leren kennen op het onthaalweekend. Als je nu al vragen hebt of tijdens het jaar hulp nodig hebt dan kan je mij altijd contacteren via Facebook : Laura Kerkhofs. Hopelijk zien we elkaar op het onthaalwekend, Tot dan 🙂