Schachtenmeesters

Ben jij een toekomstige student biologie? Bekijk dan zeker deze site en onze facebookpagina. Als kring van alle Leuvense biologen, ontvangt BIOS de nieuwe studenten ieder jaar met open armen. Sinds jaar en dag vertegenwoordigen wij de belangen van onze studenten en staan wij klaar om eerstejaars te begeleiden doorheen hun academische loopbaan. Wij zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van activiteiten, banden kan leggen met ouderejaars en de juiste cursussen kan aankopen tegen een eerlijke prijs. BIOS staat de klok rond paraat om iedereen een thuis te bezorgen aan de universiteit.

De schachtenmeesters (of eerstejaarsverantwoordelijken) van academiejaar 2023-2024 zijn niemand minder dan Manon Finotto & Rosemarie Raeymakers!

Dag toekomstige bioloog,

Wij zijn Rosemarie en Manon en zijn jullie schachtenmeesters voor het academiejaar 2023-2024. Wij zullen ons best doen om jou door dit eerste jaar heen te helpen! Zowel in jullie studie als in jullie studentenleven 😉. We starten het jaar goed met het BIOS-weekend waar jullie allemaal welkom zijn om alvast wat vriendjes te maken voor het nieuwe jaar. Dit weekend zit vol leuke activiteiten om zowel jullie medestudenten als het praesidium te leren kennen. Door het jaar heen organiseren wij ook een aantal activiteiten om jullie wat tips te geven over je studie, want er moet tussendoor ook nog wat geleerd worden eh 🙂 .

Als je nog vragen hebt, nu of doorheen het jaar, kan je altijd bij ons terecht! Facebook: Manon Finotto & Rosemarie Raeymakers

PS: Word nu al lid van de Facebookgroep voor de eerstejaars! (en schakelstudenten)

Manon & Rosemarie