Lidkaart

De lidkaartenverkoop dit jaar is geëindigd. Stuur een mailtje naar secretaris@biosleuven.be als er een probleem is, om samen naar een oplossing toe te werken.

 

Elk jaar kun je als bioloog een lidkaart van BIOS aankopen. Er zijn verschillende soorten kaarten, met elk hun eigen voordelen:

Met de gewone lidkaart krijg je korting op cursussen in de Scientica cursusdienst en op Bios activiteiten (en vaak ook op de activiteiten van andere Scientica-kringen). Deze lidkaart kost 10 euro.

Een erelidkaart is de lidkaart ideaal voor afgestudeerde biologen. Hiermee krijg je ook korting op onze activiteiten, en krijg je een gratis ereleden-etentje op het einde van het academiejaar. Deze lidkaart kost 30 euro.

Naast de lidkaarten kun je ook een guidogids bestellen voor 4 euro. Dit is een heel handige, leutige gids met studententips en immeeenss veel kortingsbonnen voor (gratis) drinks en vreet.

Betalen kan door het gepaste bedrag te storten op de Bios-bankrekening: BE18 7350 1439 2865 met vermelding van (ere)lidkaart (+ guidogids) + je naam. Dit kan ook cash gebeuren bij het afhalen van je kaart (momenten komen nog online).

De gegevens die ingevuld worden in de google forms worden gebruikt om de BIOS lidkaarten te maken en eventueel het op de hoogte houden via mail van BIOS activiteiten. De gegevens zullen bewaard worden tot het begin van volgend academiejaar.