Partners

Knaek

Picture this: ieder keer voor je de trein instapt nog even een koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar je veel geld en dat is precies wat je wilt als student want het (studenten)leven is al duur genoeg.

WAT IS KNAEK? Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.000 dikke kortingen. Bespaarze hè

De gratis Knaek-ID’s zijn eenmalige activatiecodes. Deze verlopen dus automatisch (op 1 augustus 2022) en zijn niet verbonden aan een lidmaatschap. Studenten sluiten uitsluitend een lidmaatschap bij ons af, als zij zelf een machtiging hiervoor afgeven of een eenmalige betaling via bancontact doen ter verificatie van het rekeningnummer. Dat is met de Knaek-ID’s die jullie ontvangen hebben niet nodig.